Kids 4 Kids Challenge

De Kids 4 Kids Challenge is de leukste sportdag waarbij kinderen zich inzetten voor het goede doel. Doe je ook mee? Het wordt een dag vol spel, sport en avontuur én je steunt hiermee ook de kinderen van Orange Babies!

Om mee te doen vragen wij je om in totaal €35,- in te zamelen, waarvan €10,- inschrijfgeld en €25,- aan sponsorgeld. Voor degene die het meeste sponsorgeld ophalen hebben we gave prijzen te verdelen!

Wat is er te doen?

De dag staat geheel in het teken van sport en bewegen. We gaan spellen doen, voetballen, je kunt workshops volgen, maar er is nog veel meer te doen! Aan het einde van de dag vindt het grote eindspel plaats.
Ben jij de fanatiekste en voltooi je alle spellen? Dan maak je kans het eindspel te mogen spelen waar nog meer leuke prijzen te winnen zijn!

De spellen

We hebben echt gave dingen voor je in petto. Wát precies? Dat zie je vanzelf wel op onze social media kanalen voorbij komen. Eén ding is zeker. Jullie snelheid, behendigheid en concentratie, wordt op de proef gesteld. Afgetopt met een vleugje voetbalactiviteiten, denken wij dat het een onvergetelijke dag gaat worden.

Ontmoet je Willem II idool

Wij gaan graag een stapje verder voor onze deelnemers. Daarom hebben wij geregeld dat op deze dag enkele spelers uit de selectie van Willem II aanwezig zijn. Wie? Dat houden we lekker nog even geheim! Maar wil jij dit zoiezo niet missen? Vergeet dan niet om je gelijk even aan te melden.

Blijf onze social media kanalen volgen om op de hoogte te blijven van alle aanwezigen en bijzondere details!

Voor ieder wat wils

Voor iedereen is er iets leuks te doen. Heb je even pauze, of heb je een jonger broertje of zusje? We hebben genoeg wat rustigere dingen te doen voor de liefhebbers! Laat jezelf bijvoorbeeld schminken of een glittertattoo zetten. We like!

Schrijf je NU in!