FAQ

Deelnemen & Inschrijven

 • Mijn kind valt net buiten de vernoemde leeftijdscategorie. Mag hij/zij toch meedoen?
  De leeftijdsaanduiding is slechts een indicatie van de leeftijden waarvoor wij denken dat het evenement geschikt is. Is jouw zus, broer, kleinkind, zoon, dochter, neefje of nichtje zó enthousiast, maar net iets jonger of ouder? Schroom niet om even contact met ons op te nemen of jezelf in te schrijven. Er is voor iederéén wel wat leuks te doen! Bij twijfel, stuur ons even een berichtje via info@kids4kidschallenge.nl.

Opbrengsten

 • Waar gaat de opbrengst van het evenement naartoe?
  Het evenement wordt georganiseerd door stichting Winnen Doen We Samen. Een stichting die in het leven is geroepen door DESTIL B.V. Onder deze stichting organiseert het bedrijf allerhande activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel waar zij aan verbonden zijn, namelijk Orange Babies. De opbrengst van deze dag gaat dus ook in zijn geheel naar deze stichting. Wil je meer weten over Orange Babies? Bezoek dan even hun website.

Praktische zaken

 • Moet ik als ouder/voogd aanwezig zijn om mijn kind te ondersteunen/begeleiden?Dit is afhankelijk van de leeftijd en zelfstandigheid van het kind en dus aan de ouder(s)/voogd om te beoordelen. In principe vragen wij je niet verplicht de hele dag aanwezig te zijn als ouder/voogd. Bij ieder spel is namelijk een spelleider aanwezig, er is een EHBO post en er zijn genoeg vrijwilligers op de been op de terreinen van het evenement om kinderen op te vangen in geval van nood.
 • Is het nodig om een noodcontact op te geven?
  Deelname aan ons evenement is op eigen risico. Omdat we actief bezig zijn en veel samen aan het spelen zijn, kan er weleens iets gebeuren. Wanneer dit het geval is, wensen wij familie hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te brengen indien deze niet aanwezig is op het evenement. Daarom vragen wij u, om in ieder geval één noodcontact op te geven.
 • Is er begeleiding aanwezig voor de kinderen namens de organisatie?
  Bij elke activiteit of spel zijn begeleiders aanwezig. Bovendien lopen er verschillende vrijwilligers rond als aanspreekpunt voor de kinderen en om deze te helpen in geval van problemen of vragen. Zoals wij hierboven ook al uitleggen vragen wij ouders/verzorgers de zelfstandigheid van hun kind zelf te beoordelen.

Vrijwilligers

 • Ik zou me graag als vrijwilliger aanmelden. Hoe doe ik dit?
  Wat leuk! Wij zijn enorm afhankelijk van vrijwilligers voor het organiseren van een dergelijk evenement. Stuur ons dus even een mailtje via info@kids4kidschallenge.nl en we verwelkomen je graag in het team!

Sponsoren

 • Ik zou graag het evenement sponsoren. Hoe kan ik mezelf aanmelden als sponsor?
  Wij zijn voor de organisatie en het goede doel dat we steunen volledig afhankelijk van sponsoren. Wij zijn dus enorm blij met sponsoren zoals u! Neem contact met ons op via info@kids4kidschallenge.nl en we vertellen u graag de mogelijkheden.