5 tips om geld op te halen

5x DE BESTE TIPS OM GELD OP TE HALEN

Ben jij al fanatiek geld aan het inzamelen voor de Kids 4 Kids Challenge op 29 april? Met onze tips heb jij die 25 euro binnen no-time bij elkaar dus lees gauw verder

#1 – VRAAG OM DONATIES

Deel jouw deelnemerspagina van de Kids 4 Kids website op social media en maak een filmpje om mensen te vragen of ze geld willen doneren! Even langs gaan bij opa en oma kan vast ook geen kwaad 😉

#2 – ZAMEL LEGE FLESSEN IN

Ga langs de deuren, verzamel alle lege flessen in de buurt en lever ze in bij de supermarkt. Je krijgt 25 cent voor 1 fles, dus heb je al 1 euro bij 4 flessen!

#3 – HEEL HOLLAND BAKT 🧁

Ben jij een echte ster in het bakken van koekjes, cakejes of andere lekkere dingen? Duik de keuken in en tover de lekkerste cupcakes tevoorschijn. Deze kun je verkopen voor het goede doel.

#4 – HEITJE VOOR EEN KARWEITJE

Is jullie auto echt heel vies? Moet het gras gemaaid worden of loopt je moeder te zuchten dat ze alweer de vaatwasser moet inruimen? Met een heitje voor een karweitje kun je superveel geld inzamelen! Doe een klusje en vraag er een kleine bijdrage voor. Als je het nog leuker wil maken doe je een klusje samen met een vriend of vriendin die ook meedoet met de Kids 4 Kids Challenge!

#5 – VERKOOP JE OUDE SPEELGOED

Verkoop het speelgoed dat je niet meer gebruikt op een rommelmarkt. Bijvoorbeeld de vrijmarkt op Koningsdag 2020?